Bloemsierkunst in het Westland

Boeketten, bloemschikkingen, bloemabonnementen, bruidsbloemen, bloemen en rouwarrangementen.

Wil je een persoonlijk advies of graag bestellen bel 06 42 321 321

Van bloemen wordt (bijna) iedereen heel blij. Mooie veldboeketten, of zomaar een paar losse bloemetjes in een vaas. Of het nu in de woonkamer is of op kantoor. Het brengt sfeer en gezelligheid.

Onze voorkeur gaat uit naar bloemen van het seizoen. De natuur beleven ook in huis. (Maar op verzoek leveren wij natuurlijk ook bloemen van buiten het seizoen)

Tijdens onze openingstijden (donderdag, vrijdag en de 1e zaterdag van de maand) kan je een keuze maken uit de seizoensbloemen.

In onze winkel staan losse bloemen in vazen om enkel mee te nemen of voor mooie plukboeketten die we graag terplekke naar uw wens schikken.

We proberen jaarrond zoveel mogelijk biologische bloemen / fairtrade bloemen te verkopen. Van juni t/m augustus verkopen wij de biologisch gekweekte bloemen uit onze tuin, de Pluktuin.Boeketten en bloemschikkingen

een bloemcadeau voor bijvoorbeeld iets te vieren..-------------------------------------------------------

Bloemabonnement:

laat u verrassen, iedere week of om de twee weken een boeket in huis of bedrijf / winkel. Ieder keer weer in een andere vaas, een ander boeket. Ook heel leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld 4 keer, prijs in overleg.
-------------------------------------------------------

Bruidsboeketten en versiering

voor de mooiste dag van je leven: een mooi veldboeket alsof deze net geplukt is, handgebonden met bijpassende corsages, een autoversiering of bloemen op de locatie. Maak een afspraak voor vrijblijvende informatie.

-------------------------------------------------------

Bloemen voor de laatste groet: een rouwbloemstuk

natuurlijk geschikt of met bijboorbeeld de lievelingsbloemen van de overledene. De kleur en vorm zijn allemaal bespreekbaar, naar aanleiding van de diverse voorbeelden. Bel voor bestellen, dit kan ook buiten openingstijden: 06 42 321 321

-------------------------------------------------------

Bestellen

Bestellen kan:
- telefonisch of whatsapp 06 42 321 321
- via e-mail info@natuuratelierwestland.nl
- via onze webshop

De boeketten en bloemarrangementen kunnen worden opgehaald of bezorgd.