Bloemsierkunst

Van bloemen wordt (bijna) iedereen heel blij. Mooie boeketten, of zomaar een paar losse bloemetjes in een vaas. Of het nu in de woonkamer is of op kantoor.  Het brengt sfeer en gezelligheid.

Onze voorkeur gaat uit naar bloemen van het seizoen. De natuur beleven ook in huis. (Maar op verzoek leveren wij natuurlijk ook bloemen van  buiten het seizoen)

Tijdens onze openingstijden (donderdag, vrijdag en de 1e za van de maand) kunt u een keuze maken uit de seizoensbloemen.

In onze winkel staan losse bloemen in vazen om enkel mee te nemen of voor mooie boeketten die we graag terplekke naar uw wens schikken.

We proberen jaarrond zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade gekweekte bloemen te verkopen. Van juni t/m september verkopen wij de biologisch gekweekte bloemen uit de Pluktuin.


met bloemen kan nog meer gezegd worden

Een mooi bruidsboeket met bijbehorend bloemwerk, denk aan corsages, auto en of kerkversiering, bloemen op locatie. Kom langs voor vrijblijvende informatie.

Bloemen als laatste groet,een rouwbloemstuk, natuurlijk geschikt of met de lievelingsbloemen van de overledene. De kleur en vorm is allemaal bespreekbaar, naar aanleiding van de diverse voorbeelden. Als groet kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een lint ( in diverse kleuren)  of een mooie kaart. Bel gerust, ook buiten openingstijden: 06 42 321 321

Boeketten en schikkingen als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, feest.

Bloemversieringen op locatie; aankleding van een bedrijf of party.

Bloemabonnementen; laat u verrassen:  iedere week of om de twee weken een boeket  in huis of bedrijf / winkel

Bestellen

 Bestellen kan telefonisch  of via e-mail:

info@natuuratelierwestland.nl  06 42 321 321

 De bloemarrangementen kunnen worden opgehaald of bezorgd in het Westland