Leuke uitjes met het Natuur Atelier

Bent u op zoek naar een gezellige dagje uit dan zijn er in en rondom het Natuur Atelier hele leuke  activiteiten om uw uitje te doen slagen. Denk aan de workshops: bloemschikken, mozaieken of schilderen, een lunch of High Tea, rondleidingen door de tuin..

Hieronder staan een aantal voorbeeldarrangementen beschreven. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een arrangement geheel naar uw wens.

Op dit moment zijn er nog geen reserveringen mogelijk in verband met de maatregelen rondom het coronavirus.

Tuinbeleving

De koffie met huisgemaakte cake staat klaar, vervolgens ga je zelf een rondleiding in een boekje door de Pluktuin, deze rondleiding staat vol informatie en wetenswaardigheden over onze bezoektuin. Halverwege staat de tuinman, om op afstand nog een leuk verhaal te vertellen over de tuin. Dit kan zijn over een plant, onze manier van biologisch tuinieren of misschien heb je zelf een vraag..!
Na afloop schikt ieder zelf zijn / haar plukboeket met de bloemen die door je zelf uitgezocht zijn uit onze plukhoek in de winkel, in de periode juni t/m augustus komen de bloemen uit onze tuin.
Hierna geniet je van een lunch of High Tea in de tuin.
Prijs vanaf € 28.50p.p. met een lunch, met High Tea € 36.50p.p.
(te reserveren met groepen vanaf 8-20 personen)

-------------------------------------------------------

Engelse middag

Rond 13.30u ontvangst in de Pluktuin. Er is gelegenheid om door de tuin te wandelen, in de winkel te kijken en de expositie te bewonderen om vervolgens een leuk plekje uit te zoeken in de tuin. Rond 14.45u wordt hier de High Tea geserveerd met de hartige hapjes. Vervolgens serveren wij de zoete hapjes zoals scones en bonbons. Na dit lekkers ga je zelf een boeket schikken. Rond 16.30-17.00u einde van een gezellige middag.
van 8-20 personen €28.50 p.p.


-------------------------------------------------------

Een dagje tuinen bezoeken bij Westlands Trio


Link naar:

Het Labyrint puur tuinplezier

Kwekerij Sunsister

de Pluktuin

Dit arrangement kan worden gereserveerd bij:

Wilma van der Zanden van Labyrint 06 30334038 of info@puurtuinplezier.com


-------------------------------------------------------

Dagworkshop mozaieken inclusief lunch

Workshop Mozaïeken, een heerlijke creatieve activiteit….. Kies een leuke ondergrond uit de vele mogelijkheden die wij hebben staan. Vervolgens krijg je de uitleg over hoe je te werk gaat. Door middel van de tegels kapot slaan, knippen en plakken maak je een gezellig mozaïek. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn. Maak je dagje uit compleet met tussendoor een heerlijke lunch in onze Thee Kamer of BinnenTuin. Prijs per persoon voor de mozaïek workshop inclusief lunch vanaf €52.50 (afhankelijk van het gekozen onderwerp)

Mozaieken kan je al vanaf 2 personen reserveren op een gewenste datum tijdens onze openingstijden. Een leuk dagarrangement voor twee bijvoorbeeld als vriendinnenuitje, zussendag of familieuitje.
Overleg van te voren voor de beschikbaarheid.


-------------------------------------------------------

leuke adressen om je dagje uit compleet te maken:


We werken samen met rondvaart Westland en rondvaart de Gantel, deze schippers verzorgen boottochten door het Westland met diverse boten.
Zo kan je al een uurtje varen met de watertaxi. Of een tocht op een echte Westlandse schuit van minimaal twee uur. Het Westland vanaf het water heel verrassend. Water was vroeger heel belangrijk in het Westland, de kwekers brachten hun groenten en druiven met een Westlandse schuit naar de veiling.

Er zijn verschillende druiventuinen te bezoeken in het Westland. Druiven worden van oudsher gekweekt in het Westland, de druivenfeesten zijn bij de ouderen nog bekend.
In den Hoorn kweken familie Jansen van biologische druiven op
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt en in Wateringen druiventuin Sonnehoeck.

In Honselersdijk: het Westlands Museum

In Maasdijk: bezoektuin Spirit Garden

Kwekerij Sunsister, Grote Woerdlaan 29 Naaldwijk, op ongeveer 400m afstand van de Pluktuin, met de grootste collectie Salvia's en andere tuinplanten www.sunsister.nl

Bezoektuin: het Labyrint, Poeldijksepad in Honselersdijk www.puurtuinplezier.com alleen voor groepen volgens afspraak.

En natuurlijk het strand op 4 km afstand.

Hiernaast is het gezellig vertoeven in het winkelcentrum van Naaldwijk.

Wil je het Westland op de fiets ontdekken, met de knooppuntenroute komt u op leuke paden door het Westland. De Pluktuin ligt tussen knooppunt 10 en 12, en tevens de duin en kassentocht van de ANWB... Fietsen huren (ook electrofietsen en tandems): www.fietsverhuurwestland.nl

Kijk ook eens op de site van Bezoek Westland voor heel veel mogelijkheden en combinaties.