Leuke uitjes

Bent u op zoek naar een gezellige dag of dagdeel uit dan zijn er in en rondom het Natuur Atelier hele leuke  activiteiten om uw uitje te doen slagen. Denk aan de workshops: bloemsierkunst, mozaieken of schilderen, een lunch of High Tea, rondleidingen door de tuin..

Hieronder staan een aantal voorbeeldarrangementen beschreven. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een arrangement geheel naar uw wens.

Tuinbeleving

De koffie met huisgemaakte cake staat klaar, vervolgens krijgt u een rondleiding  door de Pluktuin olv de tuinman.
Na afloop schikt u een boeket uit  de door ons geplukte bloemen.
Hierna geniet u van een lunch of High Tea in de tuin.
Prijs vanaf € 27.50p.p. met een lunch, met High Tea € 35.00p.p.

(te reserveren met groepen vanaf 8 personen)

Engelse middag

Rond 13.30u ontvangst in de Pluktuin. U heeft de gelegenheid om wat rond te kijken en een leuk plekje uit te zoeken in de tuin. Rond 14.45u wordt hier de High Tea geserveerd met de hartige hapjes. Na dit lekkers gaat u zelf een boeket schikken, deze worden op het water gezet en u gaat verder met de High Tea. Nu worden de zoete hapjes geserveerd zoals scones en bonbons. Rond 16.30-17.00u einde van een gezellige middag.
v.a. 4 personen €27,00 p.p.


Schuitje varen theetje drinken

Begin de dag met een boottocht  door het Westland; kabbelend door de wateren een goed begin van een leuk uitje. Hierna gaat u met eigen vervoer naar de Pluktuin,  waar een lunch voor u klaarstaat. Vervolgens is er gelegenheid om door de tuin te wandelen, aansluitend volgt u een workshop. Dit kan variëren van het binden van een boeket tot een gezellige zomerse schikking. Na afloop een nagenieten in Engelse sferen met koffie/thee en een scone met jam en room. 

Prijs vanaf € 37.50p.p.


een dagje tuinen bij Westlands Trio


Link naar:

Het Labyrint puur tuinplezier

Kwekerij Sunsister

de Pluktuin

Dit arrangement kan worden gereserveerd bij Wilma van der Zanden van Labyrint 06 30334038 of info@puurtuinplezier.com


Kidsarrangement (voor de zomervakantie)

Ook aan de kinderen is gedacht: met een leuke speurtocht door de tuin.
Samen met een volwassene zijn kan er een speurtocht worden gevolgd.Tip:
Het vakantiearrangement: speurtocht, limonade met cake en een boeketje schikken €6,95 per kind


leuke adresjes om uw dagje uit compleet te maken:


We werken samen met rondvaart Westland en rondvaart de Gantel, deze schippers verzorgen boottochten door het Westland met diverse boten.
Zo kunt u al een uurtje varen met de watertaxi. Of een tocht op een echte Westlandse schuit van minimaal twee uur. Het Westland vanaf het water heel verrassend. Water was vroeger heel belangrijk in het Westland, de kwekers brachten hun groenten en druiven met een Westlandse schuit naar de veiling.

Een bezoekje aan de molen in Monster is zeker de moeite waard,

de enthousiaste molenaar kunt u alles vertellen over het malen van tarwe. En neemt u mee helemaal tot boven in de molen.

Er zijn verschillende druiventuinen te bezoeken in het Westland. Druiven worden van oudsher gekweekt in het Westland, de druivenfeesten zijn bij de ouderen nog bekend.

In den Hoorn kweken familie Jansen van biologische druiven op
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt,
in Wateringen druiventuin Sonnehoeck en in Monster de Druiventuin.

In Honselersdijk: het Westlands Streekmuseum.

Kwekerij Sunsister, Grote Woerdlaan 29 Naaldwijk, op ongeveer 400m afstand van de Pluktuin, met de grootste collectie Salvia's en andere tuinplanten www.sunsister.nl

Bezoektuin: het Labyrint, Poeldijksepad in Honselersdijk www.puurtuinplezier.com alleen voor groepen volgens afspraak

En natuurlijk het strand op
4 km afstand. Hiernaast is het gezellig vertoeven in het winkelcentrum van Naaldwijk

Wilt u het Westland op de fiets ontdekken, met de knooppuntenroute komt u op leuke paden de Pluktuin is tussen knooppunt 10 en 12, of de duin en kassentocht van de ANWB... Fietsen huren (ook electrofietsen) www.fietsverhuurwestland.nl