Kerstworkshops coronaproof!

Ieder jaar organiseren wij leuke workshops voor de Kerst. Zo ook dit jaar en volledig coronaproof! Het is tenslotte de traditie om met Kerst een mooie zelfgemaakte Kerstversiering in huis te hebben. Van verschillende kerststukken hebben we een video gemaakt. Deze is via You Tube te bekijken en het pakket met materialen is te bestellen via het Natuur Atelier. In onze webshop schaft u deze aan en vervolgens kunt u het pakket ophalen of het wordt thuisbezorgd.

Hiernaast organiseren we ook workshops via MS Teams. Waarbij het pakket ook van te voren in huis is. Met een link via uw email kunt u live deelnemen aan deze workshop via uw laptop. Het lijkt een beetje vreemd maar het gaat echt heel goed. Inmiddels hebben wij hier al ervaring mee met diverse herfstworkshops. De datums voor de MS Teams workshops zijn te vinden op onze site.
Wilt u een Teamsworkshop als vriendinnenuitje of met collega’s informeer naar de mogelijkheden qua datum en tijdstip.

En dan hebben we ook nog de mogelijkheid om fysiek deel te nemen aan de workshops op twee verschillende data in een grote gezellige zaal geven we een workshop waar afstand geen probleem is en u na afloop met een mooie schikking naar huis gaat:

-------------------------------------------------------

Kerstworkshop fysiek:

Dinsdag 8 december 19.30u – 21.45u Natural beauty fysiek: nog 7 plaatsen vrij


-------------------------------------------------------

Dinsdag 15 december 19.30 – 21.45u Christmas dinner fysiek: nog 3 plaatsen vrij


-------------------------------------------------------

Locatie: de Ontmoetingskerk, Anjerlaan 47 in Naaldwijk.

Het gebouw is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Het Atrium van dit gebouw is zeker
20 meter lang en 10 meter breed + lekker hoog en gezellig! Hier kunnen wij een workshop geven waarbij iedereen aan zijn eigen tafel zit (of met z’n tweeën aan een tafel) en op ruime afstand van elkaar.
Het maximaal aantal personen is 27 en met ons drieën erbij zijn we totaal met 30 personen. We maken per avond één type schikking. Voor iedereen is het pakket al van te voren klaar gemaakt. Wij delen dus tussendoor niets uit. Maar we komen wel langs en begeleiden jullie op de avond zelf zoals jullie van ons gewend zijn.

De avond is inclusief koffie/thee met uiteraard een zoete lekkernij. De kosten per persoon zijn inclusief alle
materialen €35,- Betalen gaat vooraf via een link in onze webshop met Ideal. Deze link ontvangt u bij de
bevestiging van de inschrijving via de mail.

Opgeven via de mail, onder vermelding van: je naam, emailadres en telefoonnummer: info@natuuratelierwestland.nl

-------------------------------------------------------

Kerstworkshop online met MS Teams:

Donderdag 10 december 19.30-21.30u Natural beauty online: nog plaatsen vrij!


-------------------------------------------------------

Zaterdag 12 december 10.00-12.00u Christmas dinner online: deze datum is alleen nog beschikbaar voor een groep van minimaal 8 personen


-------------------------------------------------------

Woensdag 16 december 19.30-21.30u Christmas dinner online: deze datum is alleen nog beschikbaar voor een groep van minimaal 8 personen

-------------------------------------------------------

Vrijdag 18 december 14.30-16.30u Natural beauty online: deze datum is alleen nog beschikbaar voor een groep van minimaal 8 personen

-------------------------------------------------------

Doe mee met de workshop online via MS Teams. Van te voren heb je het pakket van deze workshop opgehaald of thuisbezorgd gekregen. Wij maken tegelijk met u de schikking als voorbeeld, stap voor stap.
Er is gelegenheid om vragen te stellen en het resultaat kan direct door ons worden bekeken wanneer u dit wenst. Koffie of thee kunt u zelf zetten, wij zorgen voor iets lekkers erbij!
We hebben gekozen voor 4 momenten waar u thuis de Kerstschikking kunt maken met de online verbinding.
Na opgave ontvangt u via de mail alle gegevens en de uitnodiging om hieraan deel te nemen. Een Teamsworkshop
gaat tot maximaal 20 personen. Prijs €32,50 voor het totale pakket. De pakketten zijn zichtbaar in onze webshop. Geef je eerst op voor de workshop via de mail onder vermelding van je naam, emailadres, telefoonnummer en het gewenste pakket. Hierna ontvang je de link voor de workshop en een link voor het bestellen van het pakket. info@natuuratelierwestland.nl

-------------------------------------------------------

Kerstworkshop met video:

Bepaal zelf je tijdstip voor het zelf maken van de Kerstschikking Natural beauty of Christmas dinner. Plan een datum met bijvoorbeeld je vriendin of familie in kleine kring. De pakketten zijn gelijk aan de Kerstworkshop online en kunnen worden opgehaald of bezorgd. Bekijk de pakketten in onze webshop.
De video’s van Natural beauty en Christmas dinner staan online via ons kanaal op Youtube: het Natuur Atelier Naaldwijk of scroll voor de directe link naar beneden.

Bestellen van het pakket kan via onze webshop, telefonisch of via de mail: wij zorgen dat deze op dan het afgesproken tijdstip klaar staat of bezorgd wordt. Een pakket is lang houdbaar. Als het schikken nog even uitgesteld wordt is het dus geen probleem, wij geven u het juiste bewaaradvies!

Hiernaast is ook een video gemaakt van een workshop via Groei & Bloei Westland. Deze schikking met de foto hieronder is ook als pakket verkrijgbaar via onze webshop. Ben je lid van Groei & Bloei ontvang je korting op je pakket.


------------------------------------------------------

Online workshops met instructievideo:

Klik op bovenstaande afbeelding voor de workshop online. Bestel dit pakket in onze webshop!

Klik op bovenstaande afbeelding voor de workshop online. Bestel dit pakket in onze webshop!

Bestel de bovenstaande schikking van Groei&Bloei in onze webshop en ontvang vervolgens de link naar de instructievideo

klik op de afbeelding voor de online instructie

klik op de afbeelding voor de online instructie

klik op de afbeeding voor de online instructie

Workshops in ons Atelier:

Alle workshops zijn een gezellige middag of avond uit, we starten met een lekker kopje koffie of thee, vervolgens beginnen we met de workshop. Halverwege pauzeren we met nog maals koffie/thee met een zoete lekkernij.
Onze workshops worden stap voor stap gegeven, een voorbeeld staat klaar en meerdere technieken komen aan de orde.

Hieronder zie je de data en diverse workshops waar je op kunt inschrijven.

Wil je een van onderstaande workshops volgen met een zelf samengestelde groep van minimaal 4 personen op een andere datum? Dit kan natuurlijk ook! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bijvoorbeeld in combinatie met High Tea of lunch.

Opgeven voor onderstaande workshops kan telefonisch: 06 42 321 321 of via email info@natuuratelierwestland.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en emailadres.
Hierna wordt de workshop altijd via email bevestigd, heb je geen antwoordmail ontvangen kijk dan even in de spam!

Hieronder de data van de workshops in 2020, in 2021 volgen weer nieuwe workshops, deze lees je binnenkort op deze pagina.

vrijdag 10 januari


13.30-16.00u: Een goed begin: een winterse deurkrans. Deze zelf gedraaide krans wordt gemaakt met eucalyptus, mossen, twijgen en katoen. Een mooi lint maakt de krans af. De krans heeft een doorsnede van ongeveer 30 cm. Een mooi warm welkom aan je deur voor de winterdag. Prijs per persoon: €30.00

vrijdag 24 januari


13.30-16.00u: Workshop Winterse Schikking. De winter is een goede tijd om te snoeien in de tuin. Veel mooie takken kunnen worden gebruikt voor een mooie winterse schikking. Gecombineerd met witte bloemen en grijs getinte bladmaterialen maken deze schikking tot een winters tafereel. Prijs per persoon €32.50 Deze workshop is volgeboekt

vrijdag 14 februari


13.30-16.30u: Valentijnshart: workshop hart van takken en twijgen van berk. Vervolgens wordt het gevlochten hart gedecoreerd met natuurlijke materialen zoals mos en eucalyptus en een vleugje rood zodat het een mooi geheel wordt. Prijs per persoon €28.50

Dinsdag 18 feb. 19.30u:

deze workshop is volgeboekt


Vrijdag 21 feb. 13.30uWorkshop bollenfeest. Buiten staan de eerste bolletjes in bloei. Deze voorbode van het voorjaar halen we ook naar binnen. Met diverse soorten bolletjes en bolbloemen wordt een gezellige voorjaarsdecoratie gemaakt. Prijs per persoon €32.50

do 12 maart 10.30u

vrij 13 maart 10.00u


Workshop Mozaïeken, Een heerlijke creatieve activiteit….. Kies een leuke ondergrond uit de vele mogelijkheden die wij hebben staan. Vervolgens krijg je de uitleg over hoe je te werk gaat. Door middel van de tegels kapot slaan, knippen en plakken maak je een gezellig mozaïek. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn. Maak je dagje uit compleet met tussendoor een heerlijke lunch in onze Thee Kamer €12.95p.p. Prijs per persoon voor de mozaïek workshop vanaf €27.50 afhankelijk van het gekozen onderwerp.

Mozaieken kan je al vanaf 2 personen reserveren op een andere datum als een leuk dagarrangement voor twee inclusief lunch, overleg voor de beschikbaarheid!

za dag 21 maart 10.00u


Flowers on Water, o.l.v. kunstenares Marja Ouwerling 10.00-15.30u. We een paar uur heerlijk tekenen en schilderen om een prachtig bloemstilleven te maken. Denk niet: dat kan ik toch niet, want met de stap voor stap methode van Marja Ouwerling lukt het iedereen! We leren omgaan met acrylverf, penselen, een kroontjespen, acryl inkt en acryl stiften. We gaan de negatieve ruimteschilderen... Marja zal uitleggen wat dat betekent, het is niet moeilijk. Prijs workshop inclusief koffie/thee met lekkers, lunch en alle materialen €54,95p.p.

Paasbloemschikking

allen geannuleerd


Dinsdag 24 maart 19.30u

vrijdag 27 maart 13.30u vol

zaterdag 28 maart 10.00u vol

woensdag 1 april 19.30u

vrijdag 3 april 13.30u

zaterdag 4 april 10.00u vol

Workshop Paasbloemschikking, een staand object met als basis stevige takken, hieraan bevestigen we flesjes met bloemen en fijne takjes. Diverse uitgeblazen eitjes geven dit natuurlijke object een echte paassfeer. De basis kan hergebruikt worden, ook na de Pasen is deze nog leuk! Prijs per persoon €32,50

zaterdag 18 april

geannuleerd


10.00-13.00u: Varen en bloemschikken tegelijk! Varen door het Westland met rondvaart te Gantel. Tijdens deze vaartocht volg je een workshop bloemschikken onder leiding van Marja van het Natuur Atelier. De ochtend ziet er als volgt uit: we verwachten je om 9.45u bij de opstapplaats van de boot in Monster. Je wordt op de boot ontvangen met een kopje koffie of thee. Om 10.00u zal de boot vetrekken. Tijdens deze tocht verteld schipper Johan meerdere wetenswaardigheden over de omgeving waar we langsvaren. Tussendoor starten we met de workshop. Er wordt een leuk strak boeketje geschikt op de hand met diverse technieken, dit boeketje plaatsen we hierna in een vaas. Tijdens de vaartocht schenken we nogmaals een kopje koffie of thee met een lekkernij. De prijs is €34.50p.p.

zaterdag 9 mei

geannuleerd


13.00-17.00u: Workshop paneel schilderen op steigerhout met aansluitend een High Tea. We starten de middag met een kopje koffie/ thee en gaan een paneeltje schilderen met acrylverf van 20*30cm. De onderwerpen lopen uiteen van een leuke bloem, bladeren, vruchten en kippen. Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig. Aansluitend geniet je in de tuin van een heerlijke High Tea in Engelse sferen. Tip: zondag 10 mei is het Moederdag, een leuk cadeau om samen van te genieten!. Prijs per persoon €42,50 Deze workshop is volgeboekt

vrijdag 29 mei


13.30-16.00u: Rondleiding door de Pluktuin met aansluitend workshop boeket schikken. Tuinman Jaap neemt je mee door de Pluktuin, een tuin aangelegd in cottagestijl; van de Boomgaard tot de nutstuin met diverse hoekjes, zitjes. En een mooi verhaal over het verleden, nu en onze wijze van biologisch tuinieren. Vervolgens geniet je in de tuin van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte cake van Riet. Hierna volg je onder leiding van Marja een workshop tuinboeket maken. Prijs per persoon €22.50

zaterdag 6 juni


10.00-12.30u: Rondleiding door de Pluktuin met aansluitend workshop boeket schikken. Tuinman Jaap neemt je mee door de Pluktuin, een tuin aangelegd in cottagestijl; van de Boomgaard tot de nutstuin met diverse hoekjes, zitjes. En een mooi verhaal over het verleden, nu en onze wijze van biologisch tuinieren. Vervolgens geniet je in de tuin van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakte cake van Riet. Hierna volg je onder leiding van Marja een workshop tuinboeket maken. Prijs per persoon €22.50 Maak deze ochtend compleet met een gezellige lunch in de tuin? Geef dit door bij de reservering van deze workshop. Totaalprijs per persoon €35,50 deze workshop is volgeboekt

zomerse bloemschikking


Vrijdag 26 juni 13.30 vol

zaterdag 27 juni 10.00 vol

dinsdag 30 juni 19.30 nog 6 plaatsen vrij

Workshop Zomerse bloemschikking met schelpen, grassen en verse bloemen. In een ronde glazen schaal maken we een basis waarin we de bloemen en grassen gaan schikken. De schelpen worden later gedecoreerd in deze lage schikking door middel van o.a. lijmen Prijs per persoon €32.50

vrijdag 3 juli


13.30-16.00u:Rondleiding met workshop boeket schikken, dit programma wordt wat veranderd: De rondleiding kan niet doorgaan zoals wij dit voorheen deden omdat we de 1.5m niet kunnen garanderen in de groep en het is praktisch niet uitvoerbaar.

Bij de rondleiding gaat u zelf doen door de tuin, met één boekje per 2 personen waarin alle informatie staat die u normaal bij de rondleiding zou horen. Jaap de tuinman is op een ruime plek in de tuin aanwezig om hem eventueel vragen te stellen. Let op het afstand houden van elkaar.

Het boeket schikken zal plaats vinden in de Binnen Tuin waar ook de bloemen ruimtelijk staan opgesteld. Het boeket schikken zal in twee groepen worden gedaan: wanneer groep 1 door de tuin gaat, gaat groep 2 boeket schikken, vervolgens krijgt iedereen koffie met lekkers en hierna worden de groepen omgedraaid. Prijs per persoon €22.50 nog 3 plaatsen vrij

vrijdag 10 juli geannuleerd


13.30-16.00u: Workshop boeket schikken op een frame. Als eerste gaan we een stevig frame maken van diverse houtachtige materialen. In dit ronde frame schikken we onze bloemen zo sierlijk mogelijk. Het geheel is een middelhoog korenschoof gebonden boeket. Prijs per persoon €30.00 (exclusief vaas)

vrijdag 24 juli


13.30-16.00u:Rondleiding met workshop boeket schikken, dit programma wordt wat veranderd: De rondleiding kan niet doorgaan zoals wij dit voorheen deden omdat we de 1.5m niet kunnen garanderen in de groep en het is praktisch niet uitvoerbaar.

Bij de rondleiding gaat u zelf doen door de tuin, met één boekje per 2 personen waarin alle informatie staat die u normaal bij de rondleiding zou horen. Jaap de tuinman is op een ruime plek in de tuin aanwezig om hem eventueel vragen te stellen. Let op het afstand houden van elkaar.

Het boeket schikken zal plaats vinden in de Binnen Tuin waar ook de bloemen ruimtelijk staan opgesteld. Het boeket schikken zal in twee groepen worden gedaan: wanneer groep 1 door de tuin gaat, gaat groep 2 boeket schikken, vervolgens krijgt iedereen koffie met lekkers en hierna worden de groepen omgedraaid. Prijs per persoon €22.50 deze workshop is volgeboekt

vrijdag 31 juli


13.30-16.00u Laurier / kruidenkrans draaien. Op een ondergrond van stro draaien we de laurier en de diverse kruiden op tot een heerlijk geurige krans. Een mooi lint maakt het geheel af. Deze krans is geschikt zowel in huis als op de voordeur. Hangt deze in huis en de kruiden zijn gedroogd dan kunnen deze onbespoten kruiden gebruikt worden tijdens het koken. €30.00 nog 1 plekje vrij

vrijdag 21 augustus


13.30-16.00u:Rondleiding met workshop boeket schikken, dit programma wordt wat veranderd: De rondleiding kan niet doorgaan zoals wij dit voorheen deden omdat we de 1.5m niet kunnen garanderen in de groep en het is praktisch niet uitvoerbaar.

Bij de rondleiding gaat u zelf doen door de tuin, met één boekje per 2 personen waarin alle informatie staat die u normaal bij de rondleiding zou horen. Jaap de tuinman is op een ruime plek in de tuin aanwezig om hem eventueel vragen te stellen. Let op het afstand houden van elkaar.

Het boeket schikken zal plaats vinden in de Binnen Tuin waar ook de bloemen ruimtelijk staan opgesteld. Het boeket schikken zal in twee groepen worden gedaan: wanneer groep 1 door de tuin gaat, gaat groep 2 boeket schikken, vervolgens krijgt iedereen koffie met lekkers en hierna worden de groepen omgedraaid. Prijs per persoon €22.50 deze workshop is volgeboekt

zaterdag 5 september


10.00-12.30u: Rondleiding met workshop boeket schikken, dit programma wordt wat veranderd: De rondleiding kan niet doorgaan zoals wij dit voorheen deden omdat we de 1.5m niet kunnen garanderen in de groep en het is praktisch niet uitvoerbaar.

Bij de rondleiding gaat u zelf doen door de tuin, met één boekje per 2 personen waarin alle informatie staat die u normaal bij de rondleiding zou horen. Jaap de tuinman is op een ruime plek in de tuin aanwezig om hem eventueel vragen te stellen. Let op het afstand houden van elkaar.

Het boeket schikken zal plaats vinden in de Binnen Tuin waar ook de bloemen ruimtelijk staan opgesteld. Het boeket schikken zal in twee groepen worden gedaan: wanneer groep 1 door de tuin gaat, gaat groep 2 boeket schikken, vervolgens krijgt iedereen koffie met lekkers en hierna worden de groepen omgedraaid. Prijs per persoon €22.50

Maak deze ochtend compleet met een gezellige lunch in de tuin? Geef dit door bij de reservering van deze workshop. Totaalprijs per persoon €35,50nog 3 plaatsen vrij


vrijdag 2 oktober 13.30 vol

zaterdag 3 oktober 10.00vol

dinsdag 6 oktober 19.30
4 plaatsen vrij


Workshop Herfstschikking, haal de herfst in huis met deze herfstschikking. Een lage ronde tafelschikking met een scala van herfstmaterialen zoals verse hortensia, rozenbottels en vruchten. Deze herfstschikking is heel geschikt om in te drogen, dus om lang plezier van te hebben. Inclusief windlicht en onderbord. Prijs per persoon €32.50

vrijdag 9 oktober 13.30 nog 5 plaatsen vrij

za dag 10 oktober 10.00 vol

Herfstkrans: Deze krans wordt gestoken op oasis met hortensia als basis, andere herfstmaterialen geven deze krans een echt herfstlook. De krans is zeer geschikt om in te drogen. Maak de decoratie compleet door het plaatsen van een windlicht met kaars in het midden op een mooie schaal. Schaal en windlicht zijn niet bij de prijs inbegrepen. Prijs per persoon €32.50

woe dag 14 okt 19.30 geannuleerd

vrijdag 16 okt 13.30 geannuleerd


Workshop Herfstschikking, haal de herfst in huis met deze herfstschikking. Een halfhoge schikking in een schaal met een scala van herfstmaterialen zoals verse hortensia, rozenbottels en vruchten. Deze herfstschikking is heel geschikt om in te drogen, dus om lang plezier van te hebben. Prijs per persoon €32.50 inclusief alle materialen

za dag 17 oktober 10.00 geannuleerd


Flowers on Water, o.l.v. kunstenares Marja Ouwerling 10.00-15.30u. We een paar uur heerlijk tekenen en schilderen om een prachtig bloemstilleven te maken. Denk niet: dat kan ik toch niet, want met de stap voor stap methode van Marja Ouwerling lukt het iedereen! We leren omgaan met acrylverf, penselen, een kroontjespen, acryl inkt en acryl stiften. We gaan de negatieve ruimteschilderen... Marja zal uitleggen wat dat betekent, het is niet moeilijk. Prijs workshop inclusief koffie/thee met lekkers, lunch en alle materialen €54,95p.p.Deze workshop is volgeboekt

vr 30 oktober 13.30u geannuleerd


13.30u-16.30 Bloemschilderen op paneel. Op een houten paneel van ongeveer 40*40 met een white wash ondergrond maak je een leuke voorstelling geschilderd met acrylverf. De onderwerpen lopen uiteen van bloemen, bladeren, vruchten, paddenstoelen, kippen… Kies uit een van de vele voorbeelden of neem zelf een leuke vergelijkbare afbeelding mee (geen portretten of landschappen) prijs per persoon €30.00 vol

do 12 november 10.30u

geannuleerd

vr 13 november 10.00uvol


Workshop Mozaïeken, Een heerlijke creatieve activiteit….. Kies een leuke ondergrond uit de vele mogelijkheden die wij hebben staan. Vervolgens krijg je de uitleg over hoe je te werk gaat. Door middel van de tegels kapot slaan, knippen en plakken maak je een gezellig mozaïek. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn. Maak je dagje uit compleet met tussendoor een heerlijke lunch in onze Thee Kamer €12.95p.p. Prijs per persoon voor de mozaïek workshop vanaf €27.50 afhankelijk van het gekozen onderwerp

Mozaieken kan je al vanaf 2 personen reserveren op een andere datum als een leuk dagarrangement voor twee inclusief lunch, overleg voor de beschikbaarheid! Beide datums nog voldoende plaats

opgeven voor de reservelijst:

Op dit moment zijn de herfstworkshops volgeboekt en voor de Kerstworkshops nog enkele plaatsen vrij. Dit heeft te maken met een maximaal aantal personen per workshop ivm de afstand. Hierdoor zijn minder plaatsen beschikbaar.
Maar er komen ook regelmatig plaatsen vrij ivm annuleringen. Geef je op voor de reservelijst, eventueel met voorkeursdata. Zodat wij je meteen kunnen benaderen wanneer er plaatsen vrij zijn!  
RESERVELIJST KLIK HIER

Kerstworkshops

Workshop Kerstschikking, maak een keuze uit de zes voorbeeldkerststukken die in het Atelier gereed staan. De keuze bestaat uit een lage schikking voor bijvoorbeeld de salontafel of tussen het Kerstdiner, een wat hogere Kerstschikking voor op een dressoir of eettafel, een klassieke en moderne schikking, een krans en een vrij onderwerp. Voor deze workshop neem je zelf je eigen schaal, pot, vaas of andere mee.

Wanneer je binnenkomt kijk je eerst welke schikking je het meeste aanspreekt, vervolgens kijken we samen of dit geschikt is in je meegebrachte ondergrond.

De workshop gaat beginnen als iedereen heeft gekozen en wij alles gereed hebben gemaakt om te starten. Na het steken van de groene materialen mag iedereen zelf zijn eigen kleur kiezen van de bijmaterialen zoals kerstballen/ natuurlijke decoraties.

Diverse vazen, schalen en andere ondergronden zijn ook in het Natuur Atelier te koop. Prijs per persoon €35.00 exclusief ondergrond


datums Kerst 2020:
alle data geannuleerd

donderdag 3 dec 19.30 deze workshop is volgeboekt

dinsdag 8 dec 19.30 deze workshop is volgeboeket

donderdag 10 dec 13.30 deze workshop is volgeboekt

vrijdag 11 dec 13.30, deze workshop is volgeboekt

zaterdag 12 dec 10.00, deze workshop is volgeboekt

woensdag 16 dec 19.30 deze workshop is volgeboekt

vrijdag 18 dec 13.30 deze workshop is volgeboekt

zaterdag 19 dec 10.00, deze workshop is volgeboekt

maandag 21 dec 19.30 deze workshop is volgeboekt

Prijs van bovenstaande workshops:€35.00

Opgeven voor deze Kerstworkshops of voor een plekje op de reserverlijst kan via info@natuuratelierwestland.nl ovv je naam, telefoonnummer en emailadres

4 seizoenenworkshops

Ieder seizoen iets leuks in huis! Maar ook een vier keer een gezellige ochtend of avond uit. In een jaar maakt u 4 verschillende bloemschikkingen gericht op het seizoen. Aan het begin van het jaar geeft u u op voor deze vier data. U betaald dan voor deze workshops geen €132,50 totaal maar €125,00 totaal. De betaling gaat in twee delen, bij de Paasschikking en bij de herfstschikking. Bent u een keer verhindert op een van deze data, geen probleem, in overleg kan de datum verzet worden.

datums 4 seizoenenworkshops: op aanvraag
Volg je in een jaargang 4 workshops of meer...

dan krijg je over de 4e workshop een korting van 10%


10 % korting