ontbijt met tuinwandeling

Vanaf 9.00u staat de tafel gedekt en geniet je van een stevig ontbijt met diverse bolletjes, croissants en gevarieerd beleg, inclusief koffie of thee en en glas sap van Schulp. Na dit goede begin is het fijn om de benen te strekken en een wandeling door de Pluktuin te maken. In de ochtend is het licht altijd anders en ruikt het nog zo lekker fris van al het omgevende groen. De tuinman is in de tuin aanwezig om je het een en ander te vertellen over bijvoorbeeld het ontstane ecosysteem in onze tuin. Na afloop schenken we nog een kopje koffie voor een goede start van de dag!

Prijs per persoon: € 19.50 te reserveren vanaf 10p.

Van mei t/m september max 50p per groep, van oktober t/m april max 20p per groep.

Dit arrangement kan worden uitgebreidt met aansluitend een workshop bloemschikken/mozaiëken.

verjaardagsarrangement 2x

Rondom de lunch:
11.00u ontvangst in de tuin met koffie/thee en gemengd gebak. Vervolgens schenken wij nogmaals koffie/thee. Er is gelegenheid om met elkaar bij te praten en rond te wandelen door de tuin.
Rond 12.30u serveren wij een lunch met een soepje, belegde broodjes en fruit inclusief een sapje/ drankje. Na afloop serveren we een kopje koffie/thee met een bonbon.
Prijs per persoon: € 27,50 te reserveren vanaf 15p.
Alleen van mei t/m september max 40p per groep.

In de middag:
14.00u ontvangst in de tuin met koffie/thee en een receptiegebakje. Vervolgens schenken wij nogmaals koffie/thee. Een wandeling door de tuin en lekker bijpraten kan ook bij dit arrangement.
Rond 15.30u serveren wij diverse borrelplanken inclusief een drankje/sapje.
Wraps en een stukje warme quiche worden uitgeserveerd, inclusief 2 consumpties.
Prijs per persoon: € 25.00 te reserveren vanaf 15p.
Van mei t/m september max 50p per groep, van oktober t/m april maximaal 20p per groep.


workshop met aansluitend lunch

We verwelkomen je in de ochtend met een kopje koffie/thee met huisgemaakte cake. Daarna start de workshop (onderwerp in overleg) welke stap voor stap gegeven wordt. Halverwege de workshop pauzeren we met nogmaals koffie/thee en na afloop geniet je van een heerlijke lunch met soep, diverse bolletjes gevarieerd belegd, vers fruit en thee.

Prijs per persoon: € 50,00 te reserveren van 6 tot 20p.

Dit arrangement kan ook worden omgedraaid, starten met de lunch en in de middag de workshop.


korte workshop met high Tea

Een leuk programma voor in de middag, iets maken en daarna genieten van een High Tea in de tuin. Rond 13.30u verwelkomen we je met een kopje thee, vervolgens start de workshop van maximaal 1.5u. Hierna serveren wij de High Tea in de tuin of onze Thee Kamer, met hartige en zoete hapjes.

Prijs per persoon € 47,50 te reserveren van 6 tot 20p.


hartige High Tea met aansluitend workshop

We verwelkomen je rond 12.00u om eerst wat rond te kijken in de tuin. Hierna serveren wij een High Tea met allerlei verschillende hartige hapjes, warm en koud inclusief een glaasje soep. Rond 13.30u start de workshop bloemschikken. Het onderwerp is afhankelijk van het seizoen en van te voren met elkaar bepaald. Tijdens de workshop pauzeren we met een kopje koffie/thee een scone met jam en room en na afloop rond 16.30u schenken we nog een sapje voor jullie in.

Prijs per persoon €62.50 jaarrond te reserveren van 6 tot 20p.

Het is ook mogelijk om te starten met de workshop in de ochtend
en aansluitend te genieten van een Hartige High Tea.


workshop met aansluitend High wine

We heten je van harte welkom rond 13.30u met een kopje koffie of thee. Hierna starten we met de bloemschikworkshop wHet onderwerp is afhankelijk van het seizoen en van te voren met elkaar bepaald. Tijdens de workshop pauzeren we met een kopje koffie/thee en een zoete lekkernij. Na afloop van de workshop staat de High Wine voor jullie klaar met diverse hartige hapjes warm en koud. En keuze uit wit, rood en rose. Voor de alcoholvrije deelnemers hebben wij een variatie uit diverse sappen van Schulp.

Prijs per persoon €60,00 jaarrond te reserveren van 6 tot 20p.


Dagworkshop mozaieken inclusief lunch

De dag begint goed met een kopje koffie of thee tussen alle voorbeeldboeken en kleuren keramiek. Om zo alvast wat inspiratie op te doen. Vervolgens start de workshop met het zoeken naar een ondergrond, kleuren en eventueel een speciaal onderwerp. Ieder maakt dus zijn/haar eigen unieke werk. Na een kopje koffie met lekkers gaan we aan de slag. Rond 13.00u serveren we een lekkere lunch elders in de tuin om zo even los te komen van je werk. Na de lunch kan je weer met een ontspannen gevoel verder. In de middag schenken we nogmaals koffie of thee met een bonbon. Rond 16.00-16.30u is deze leuke dag ten einde en neem je je eigen gemaakte mozaiekwerkstuk mee naar huis.

Prijs per persoon € 61.50 jaarrond te reserveren van 6 tot 16p.


westlands tuinen trio


Link naar:

HET LABYRINT puur tuinplezier

KWEKERIJ SUNSISTER

dE PLUKTUIN

Dit arrangement kan worden gereserveerd bij:

Wilma van der Zanden van Labyrint 06 30334038 of INFO@PUURTUINPLEZIER.COM