High Tea en lunch en meer.....

Update 21 april:

Vanaf 28 april zullen de volgende mogelijkheden zijn:
Vanaf 12.00u is het mogelijk om koffie/thee met lekkers te gebruiken buiten in onze tuin.
De tuin is groot genoeg met vele hoekjes en zitjes op voldoende afstand.
Een Thee Tafeltje voor 2p is mogelijk
Voor de hartige trek serveren wij een tosti's
Lunch en High Tea is nog niet mogelijk
In de BinnenTuin en Serre is het niet mogelijk om te zitten aan een tafel.

Kijk ook hieronder voor onze mogelijkheden.High Tea

(nog niet mogelijk) Volgens afspraak is het mogelijk om jaarrond een High Tea reserveren alleen met groepen van 8 tot 20personen binnen onze openingstijden.
De High Tea bestaat uit diverse hartige en zoete hapjes en de losse thee van Senza.
In het tuinseizoen is het mogelijk  te genieten van de High Tea in de tuin buiten en met minder mooi weer onze Binnen Tuin. In de overige maanden geniet je van de High Tea in de Serre.

Een High Tea serveren wij volgens Engels gebruik in twee gedeelten. De eerste ronde met de hartige hapjes zoals sandwiches en quiche, de tweede ronde met de zoete hapjes zoals scones, bonbons en taartjes. Dit kan naar wens worden omgedraaid en uitgebreid.

Prijs High Tea vanaf € 21.50 p.p.

Wil je graag met een klein gezelschap (van 2 tot max 6p) genieten van een High Tea schrijf je dan in op een van onze datums waar dit mogelijk is:
"Thee voor twee"
vrijdagmiddag 11 juni 14.00-16.30u
zaterdagmiddag 24 juli 14.00-16.30u


Koffie/thee tijdens openingstijden

Uiteraard schenken we tijdens onze openingtijden altijd een kopje koffie. , cappucino, biologische thee, warme chocolademelk met of zonder slagroom, sappen en diverse frisdranken.
Haal je bestelling op in de Serre en geniet in een van onze gezellige zitjes in de tuin buiten van de koffie, vanaf 12.00u.
Natuurlijk mag de huisgemaakte cake niet ontbreken evenals de inmiddels beroemde bananenwalnotencake van de bakker om de hoek. Of een punt appeltaart met slagroom... Geniet ervan, in onze tuin midden in de natuur!


Thee Tafeltje

Trek in wat extra's bij de koffie of thee? Reserveer het Thee Tafeltje. Zoek een lekker plekje op in de tuin en laat je verwennen met een pot thee en diverse zoete hapjes zoals scones, taartjes en bonbons. Bij een Thee Tafeltje schenken wij natuurlijk ook koffie voor de liefhebbers € 12.75p.p. uiterlijk twee dagen van te voren reserveren, op basis van beschikbaarheid en alleen tijdens onze openingstijden, buiten in de tuin vanaf 12.00u.

Hartige Trek tussen de middag

Ben je na een bezoek aan onze tuin toe aan een hartige trek? Dan serveren wij een lekkere tosti van Johannesbrood. Een heerlijk echt Westlands brood waaraan geen E-nummers zijn toegevoegd, met ham / kaas en ketchup. (alleen tijdens openingstijden, buiten in de tuin vanaf 12.00u)

Lunch

(nog niet mogelijk) Een kopje soep, heerlijk belegde broodjes, vers fruit....genieten van een lunch in de tuin kan volgens afspraak. Een lunch worden gereserveerd vanaf 8p tot ongeveer 20p tijdens onze openingstijden.
Prijs lunch vanaf € 12.95 p.p. inclusief koffie of thee